• darkblurbg

Welkom bij Vakantiehuis Sauerland

Vakantie bij de oosterburen in Duitsland? Ga dan gelijk naar één van de mooiste vakantieplekken in Duitsland. Op slechts 3,5 uur rijden vanaf Utrecht ligt het Feriendorf Frankenau in Hessen aan de rand van het Sauerland. Dit vakantiepark is prachtig tegen een berghelling gebouwd aan de rand van het grootste natuurgebied van Duitsland, Kellerwald/Edersee.

Dit natuurgebied is door de Unesco erkend als Wereld Natuur Erfgoed.

Het Ferienpark

Het Ferienpark behoort niet bij een grote verhuurorganisatie zoals bijv. Center Parcs of Landal, maar bestaat uit mooie, ruime, particuliere vakantiewoningen die gelegen zijn in een overweldigende natuur. Het vrijstaande vakantiehuis staat op een ruime kavel van 470 m2.  

 

 

Natuur

U kunt hier in alle rust genieten van de natuur. Direct vanaf het park wandelt of fietst u het overweldigende natuurgebied in. Maar het kan ook gebeuren dat een hert of wild zwijn voor de ramen van uw huis langs loopt. Voor motorrijders is het Sauerland een fantastisch gebied om prachtige tochten te maken. Watersportliefhebbers kunnen bij de Edersee terecht. Voor de golfliefhebbers zijn er 4 prachtige banen binnen 40 km afstand. Voor mountainbikers en wandelaars is het een waar paradijs.

Wintersport

De wintersport is op ruim een half uur rijden in Züschen, Winterberg (40 min) en Willingen.

In Züschen, iets voor Winterberg is een heel leuk skigebied met zowel oefenliftjes voor de kleintjes alsook een aantal pistes voor gevorderden en een leuke extra piste om te sleeën (met lift en tubes).
Het voordeel is, lekker skien, maar niet zo druk als in Winterberg en Willingen. Meer info onder :
www.ahre-skiverleih.de
www.snow-world-zueschen.de

Een leuke tip voor beginnende skiers is ook het skigebiedje in Battenhausen.

Op vakantie in Duitsland?

Dus voor een skivakantie, een heerlijke lente of herfstweek of een zomervakantie. Dit vakantiehuis in Sauerland biedt u alles voor een geslaagde vakantie in Duitsland.