• darkblurbg

Vrijstaand vakantiehuis Sauerland

Het vrijstaande vakantiehuis is gelegen op een ruime kavel van 475 m2. waar u veel privacy heeft. Beide aangrenzende huizen worden niet verhuurd en weinig door de eigenaren gebruikt. Vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht van ca. 25 km. Het huis is gebouwd voor 6 personen maar wij verhuren aan max. 4 personen. Beneden is de woonkamer met een gezellige houtkachel en een eethoek. Op de tussenverdieping (4 treden) bevindt zich de keuken, douche/toilet, slaapkamer en een tweede toilet. Op de bovenverdieping vindt u een tweede slaapkamer (2 bedden) met toegang tot het balkon. Op het terras staat een picnictafel maar er zijn ook gemakkelijke tuinstoelen.Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Handdoeken en keukendoeken zijn niet aanwezig. Smart-tv met o.a. 10 Nederlandse zenders en Netflix, dvd-speler met vele films en een gratis snelle draadloze internetverbinding. Het huis staat in het ruim opgezette Feriendorf Frankenau. Dit is gebouwd tegen de beboste hellingen van de Sternberg naast het dorp Frankenau. Het bestaat uit ruim 200 vakantiewoningen van particuliere eigenaren. Het is geen Centerparc-achtig park maar meer iets voor mensen die zich zelf kunnen vermaken en van rust en natuur houden. Vanuit het vakantiehuis loop je direct het beschermde natuurgebied in.

In het Feriendorf staat een centraal gebouw met een restaurant en terras. Hier vindt u ook de sauna en het (kleine) zwembad.  

In het dorp Frankenau en omgeving vindt u een supermarkt, slager, bakker en enkele prima restaurants.Op 13 km afstand ligt de stad Frankenberg waar u meer winkels vindt.